İBB Evliya Çelebi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Bilimsel düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2012/2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR 1)ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONULU ÖYKÜ YARIŞMASI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 2)ÇANAKKALE KONULU ÖYKÜ YARIŞMASI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 3)SQUASH YILDIZ BAYANLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 4)SQUASH YILDIZ BAYANLAR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 5) TALASEMİ DERNEĞİ ANI YARIŞMASI (TÜRKİYE GENELİ) JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ 6)VERGİ KONULU ŞİİR YARIŞMASI İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ 7)VATAN NEDİR KO NULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ 8)TOPLU ULAŞIM KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI İSTANBUL 1.LİĞİ 9)10 KASIM ATAYA VEDA KONULU ŞİİR YARIŞMASI İSTANBUL 2.LİĞİ 10) ÖZEL VEHBİ KOÇ VAKFI OKULLARI ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI İSTANBUL 2.LİĞİ 11) CİHANGİR MATEMATİK OLİMPİYATLARI ALTIN MADALYA 12) İMATO MATEMATİK VE TÜRKÇE OLİMPİYATLARI GÜMÜŞ MADALYA 13) COŞMAYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA 14) ULUSLARARASI BİLİM OLİMPİYATLARINDA 2.LİK VE 3. MADALYASI 15) 10 KASIM ATA´YA VEDA KONULU ŞİİR YARIŞMASI İLÇE 1.LİĞİ 16) BENİM ÖĞRETMENİN KONULU ŞİİR YARIŞMASI İLÇE 1. LİĞİ 17) ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONULU ÖYKÜ YARIŞMASI İLÇE 1.LİĞİ 18) “İSTANBUL” KONULU ŞİİR YAZMA YARIŞMASI İLÇE 1. LİĞİ 19) İSTİKLAL MARŞINI OKUMA YARIŞMASI İLÇE 2.LİĞİ 20) “İSTANBUL” KONULU ŞİİR YAZMA YARIŞMASI İLÇE 3.LÜĞÜ 21) ARMAKOMŞUDER ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI İLÇE 1. LİĞİ VE 3. LÜĞÜ AYRICA OKULUMUZ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KALEME ALDIĞI “FAHLEN” İSİMLİ HİKAYE KİTABINI EDEBİYAT DÜNYASINA KAZANDIRARAK “İSTANBUL EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER BAYRAĞINI” ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Saatler: 09:00-14:40
Isınma: Doğalgaz